Pilates/Pilago

Al onze docenten zijn gecertificeerd.

Bij Pilago zien wij de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van kracht (chi), waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen. Hierdoor resulteren de groepslessen in een sterk, soepel en goed gecoördineerd lichaam met een weldadig effect op de geest. Lichaamshouding en core conditie (buikspierkracht) zullen verbeterd worden, spiertonus en spieruithoudingsvermogen zullen toenemen, zo ook de lichaamsbewustheid. Stress, rugklachten en het risico op blessures zal verminderen door het regelmatig te beoefenen

Inschrijven? Download het inschrijfformulier.

Lessen Beschrijving
Pilates
Pilates

Door de spierversterkende oefeningen zal het spierkorset worden versterkt. Dit draagt bij aan een betere lichaamshouding, functioneren van je gehele lichaam en een plattere buik. Een bijkomend voordeel bij rug- en schouderklachten is dat je door de instructies te volgen zelf wat aan deze klachten kunt doen. Inspanningsincontinentie wordt ook minder door het verbeteren van de bekkenbodemspieren waardoor je minder naar de dokter hoeft. 

Pilago
Pilates/Pilago

Door de spierversterkende oefeningen zal het spierkorset worden versterkt. Dit draagt bij aan een betere lichaamshouding, functioneren van je gehele lichaam en een plattere buik. Een bijkomend voordeel bij rug- en schouderklachten is dat je door de instructies te volgen zelf wat aan deze klachten kunt doen. Inspanningsincontinentie wordt ook minder door het verbeteren van de bekkenbodemspieren waardoor je minder naar de dokter hoeft.

Pilates lessen met big balls, small balls, toning balls, thera bands, en wat yoga oefeningen heet Pilago.

Power Pilates
Pilates

De Power Pilates deze les word gecombineerd met aerobe oefeningen 

Zwangerschapspilates
Zwangerschapspilates

Speciaal voor de zwangeren. Deze mogen integreren in de Pilago lessen van dinsdagavond en vrijdagochtend!

Het is een goede methode om aan bekkeninstabiliteit te werken, vroeg in de zwangerschap. Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse, gebruikt Pilates de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van kracht, waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen. Hierdoor resulteert Pilates in een sterk, soepel en goed gecoördineerd lichaam met een weldadig effect op de geest.

Yoga, Pilates, Massages, Workshops in Wijk bij Duurstede in de buurt van Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk

Onze lessen: (Power)Yoga/Pilates, Yin Yoga, Do-in (yoga) en Hatha Yoga en pilago/pilates. Ook spirituele therapieen tegen Trauma's zoals (I.E.T. Therapie, Brainspotten en Access bars therapie), gewichtsconsulten en vele soorten massages.